O noua reteta fara gluten este gata 🙂
Si da, nu este greu sa adopti un stil de viata care sa contina alimente fara gluten, deoarece sunt multe optiuni pe piata si multe retete interesante de pregatit.
Unul dintre cele mai bune magazine online unde gasiti o varietate de alimente fara gluten sau lactoza, este alimente speciale.ro, de unde sigur aveti ce alege daca sunteti in cautare de produse destinate diferitelor tipuri de afectiuni.
Paste casarecce fara gluten cu legume coapte in otet balsamic
Ingrediente
- 100 g paste casarecce fara gluten ( https://alimentespeciale.ro/paste-casarecce-cu-hrisca-fara-gluten-x-250g-sarchio/145130.htm )
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 1 lgt ulei de masline
- 2 rosii
- 2 lg parmezan de caju (optional)
- 2 lgt otet balsamic
- 10 g migdale
- fulgi de chilli ( optional daca vreti sa fie iute preparatul)
- 1/3 lgt sare
Mod de preparare
- Taiati sub forma de cuburi legumele (vanata, dovlecelul si rosiile), adaugati otetul balsamic si uleiul si coaceti in cuptorul preincalzit la 180C pentru aproximativ 30- 40 de minute.
- Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Cand legumele sunt gata, le lasati putin la racit, apoi le adaugati peste pastele fierte.
- Pastele nu au nevoie de un sos aditional, o sa vedeti ca se va lasa un sos foarte bun de la otetul balsamic si de la rosii si care va fi foarte gustos.
- La final adaugati migdalele maruntite si parmezanul de caju.
Pastele sunt o modalitate rapida de a avea o masa consistenta si delicioasa si se pot prepara in multe feluri, in functie de gusturile fiecaruia.
Sper sa incercati reteta si sa imi spuneti cum vi se pare 🙂
O zi frumoasa,
Adriana
[…] mai mult imi plac pastele carbonara, asa ca o sa va prezint o reteta delicioasa, ideala pentru o cina italiana la tine […]