Trebuie sa recunosc ca sunt putin sceptica atunci cand vine vorba de retete de paste fara gluten :).
Sa va zic de ce? Nu mi-as fi imaginat niciodata ca sunt atat de delicioase… avand in vedere ca nu au deloc gluten, sunt facute din mazare si atat :).
Le gasiti pe site-ul celor de la Via Naturalia la un pret accesibil si cu siguranta acest sortiment va fi pe gustul vostru!
Acum sa va zic cum si cat de simplu le-am preparat eu, si sa nu va mai zic cat de delicioase au fost, stiti deja 🙂
INGREDIENTE: ( 2 portii)
-150 g fusilli din mazare verde ( https://www.vianaturalia.ro/paste-fara-gluten/1800-fusilli-din-mazare-verde-fara-gluten-250g.html )
-1 ardei kapia sau ardei gras rosu
-2 ridichi
-1 ardei galben
-2 fire de ceapa verde
-3,4 rosii uscate tocate marunt
Pentru sos :
-2 lg ulei de masline
-1 catel de usturoi
-1 lg mix de verdeturi italienesti ( oregano, coriandru, busuioc etc)
-sare dupa gust ( eu la aceasta reteta nu am pus, prefer sa simt gustul condimentelor)
MOD de PREPARARE:
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp taiati legumele si asezati-le pe toate intr-un castron. Legumele le veti pune crude in salata de fussili.
Pentru sos, amestecati uleiul de masline, verdeturile si usturoiul pisat.
Continutul sosului il adaugati peste legumele taiate in castron,presarati sare dupa preferinta si serviti cu placere 🙂 Sper sa va placa reteta si sa va bucurati de ea 🙂
Pastele fara gluten pot fi foarteeeee delicioase! Sa ne auzim cu bine si o seara frumoasa!
Adriana
Lasă un comentariu