• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Veg Life

VegLifestyle is the good life

  • Rețete
    • Mic Dejun
    • Aperitive Vegane
    • Supe
    • Feluri de bază
    • Deserturi
    • Bauturi
  • Cele mai cool stiri ale momentului
  • Despre noi
    • Povestea VegLifestyle
    • Colaboratori
  • Contact

Cheesecake cu gem de capsuni si blat din biscuiti

noiembrie 18, 2017 by Adriana Iordan Lasă un comentariu

Hei, dragii mei  🙂 

        Dupa cum stiti m-am alaturat campaniei  #ManancResponsabildeSarbatori organizat de alimentespeciale.ro.

       Craciunul se apropie cu pasi repezi si e timpul sa incercam sa abordam un stil de viata mai sanatos anul acesta! In afara faptului ca va veti simti mult mai ok, veti vedea ce delicioase si satioase sunt retetele vegane. Reteta se adreseaza persoanelor intolerante la lactoza,gluten sau de ce nu pentru oricine :).Inlocuieste mai mult decat perfect traditionalul cheesecake !

Pana pe data de 15 decembrie va voi prezenta retete apetisante , sanatoase si usor de realizat cum ar fi si acest cheesecake cu gem de capsuni <3. Cu siguranta veti ramane placut surprinsi de cremozitatea prajiturii.

Pentru realizarea prajiturii am folosit forme cu diametrul de 8 cm insa puteti adapta in functie de ce aveti prin bucatarie.cheesecake

Iata reteta pentru doua portii :

1.Blat:

-75 g biscuiti vegani Nutrisi Novelinno ii gasesti aici : https://alimentespeciale.ro/biscuiti-vegani-nutrisi-novellino-x-250g-nutrifree/110184.htm )seamana foarte mult cu cei populari daca ii tineti minte si se potrivesc pentru blat 🙂

-25g curmale (pasate sau date la blender)

2.Crema:

-100g caju crud hidradat 2-3 ore

-1 lgt suc de lamaie

-40g lapte de soia ( sau alt lapte vegetal(cocos, migdale )

-25g sirop de agave

-1 lgt suc de portocale

-Gem de capsuni bio fara zahar: https://alimentespeciale.ro/gem-bio-de-capsuni-fara-zahar-x-320g/100562.htm

MOD DE PREPARARE:

-Nucile de caju le puneti la inmuiat mai ales daca nu aveti un blender foarte puternic.

-Biscuitii ii faramitati foarte bine la rasnita de cafea ( sau daca nu intr-o punga cu ajutorul unui sucitor, blender etc.) dupa care adaugati pasta de curmale si amestecati totul pana obtineti un blat sfaramicios.

-Intr-un blender mixati toate ingredientele pentru crema in afara de gem (caju,sirop de agave, lapte de soia, sucul de lamaie si de portocala) .Trebuie sa obtineti o textura extrem de cremoasa asa ca veti folosi blenderul aproximativ 5 minute.

-Turnati in forme blatul de biscuiti si curmale, uniformizati foarte bine si apoi turnati crema de caju.Tineti la congelator o ora , dupa care turnati in fiecare compozitie 2,3 linguri de gem de capsuni( puteti folosi si gem de caise, piersici etc.).

Cand totul este gata serviti cu placere :)) o sa vedeti cat de cremoasa si putin crunchy este aceasta prajitura <3 Sper sa va placa si sa o preparati cu drag de sarbatori alaturi de cei dragi !

Stati cu ochii pe Veglifestyle pentru ca urmeaza noi retete din campania #ManancResponsabildeSarbatori <3

Cu drag 

Adriana.

Ți-a plăcut? Dă mai departe!

  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide într-o fereastră nouă) Pinterest
  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide într-o fereastră nouă) Facebook
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide într-o fereastră nouă) WhatsApp
  • Dă clic pentru a partaja pe X(Se deschide într-o fereastră nouă) X

Apreciază:

Apreciază Încarc...

S-ar putea să îți placă și:

Din categoria: Deserturi Etichete: #delicios, #ManancResponsabildeSarbatori, biscuiti, caju, cheesecake, depost, food, gemdecapsuni, post, prajitura, vegan

Articol anterior: « Cornulete umplute cu crema de ciocolata
Articolul urmator: Spirale integrale cu cartof dulce copt,ciuperci, capere si sos tahini cu verdeata »

Reader Interactions

Lasă un comentariuAnulează răspunsul

Bara principală

Urmărește-mă și aici

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Postari recente

  • Experiența mea cu CurcuSol™ – un mic ritual pentru zile mai ușoare
  • Pielea mea s-a răsfățat cu produsele Tree Hut: exfoliere cu Vanilla Shea Sugar Scrub și hidratare tropicală cu Pineapple Body Butter
  • Cum mi-a simplificat viața MioMat – aparatul care face lapte vegetal la un singur buton
  • COLECȚIA KIKO MILANO x CANDY CRUSH®: O EXPLOZIE DE DISTRACȚIE
  • Glacē™ – Inovația estetică a anului 2025, disponibilă în România exclusiv în clinica Dr. Dana Miricioiu

Footer

Nu rata știrile VegLifestyle!

Experiența mea cu CurcuSol™ – un mic ritual pentru zile mai ușoare

Pielea mea s-a răsfățat cu produsele Tree Hut: exfoliere cu Vanilla Shea Sugar Scrub și hidratare tropicală cu Pineapple Body Butter

Cum mi-a simplificat viața MioMat – aparatul care face lapte vegetal la un singur buton

COLECȚIA KIKO MILANO x CANDY CRUSH®: O EXPLOZIE DE DISTRACȚIE

Glacē™ – Inovația estetică a anului 2025, disponibilă în România exclusiv în clinica Dr. Dana Miricioiu

Fiecare pas contează, fiecare gest inspiră – ParkLake susține educația prin mișcare și solidaritate

 

Drepturi de autor

Toate articolele (text, reţetă)  și fotografiile care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului VegLifestyle.ro. Copierea și diseminarea acestora pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți, etc.), în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Categorii

Arhive

Copyright VegLifestyle © 2025 · Website realizat de Artisan Web

%d