Nu mi-am inchipuit niciodata ca o sa mai am posibilitatea sa degust branza feta 🙂 Imi placea maxim mai ales in salate!
Varianta aceasta este cu inspiratie de la Iulia , o vloggerita vegana de 8 ani careia ii multumesc pentru minunata reteta ! Va las si linkul ei de youtube aici (https://www.youtube.com/user/uzzy3danuki) deoarece aveti ce viziona :).
Reteta o puteti combina cum doriti ,in salate, sandwich dimineata, pachet la serviciu sau pentru cei mici :).
Se face atat de simplu incat veti vrea sa o aveti in permanenta in frigider
Iata reteta:
200 g tofu
1/2 lamaie( suc)
20g otet de mere
2 lg.fulgi de drojdie inactiva
1 lgt sare
1/2 lgt piper( sau mai putin daca nu va place)
1 lgt usturoi granulat
1 lg de oregano( sau alte verdeturi italienesti care va plac)
fulgi de chilli ( optional daca va plac)
2 lg de ulei de masline presat la rece (sau de care aveti la indemana)
1.Modul de preparare este foarte simplu :tofu il taiati cubulete si il marinati cu toate ingredientele de mai sus.
2.Il tineti in frigider 24 de ore(eu l-am facut seara si l-am mancat a doua zi la pranz) intr-un borcanel sau caserola inchisa ermetic.
L-am servit in salata de rosii , castraveti si putin ardei iute verde ! Este geniala si o recomand cu drag <3
Sper sa va placa si ne auzim pe grupul Veglifestyle si daca gatiti ceva facut de noi ne puteti eticheta #veglifestylero <3
Zi minunata!
A.
Lasă un comentariu