Ne plac la nebunie farfuriile simple si pline de culoare, iar aceasta reteta este combinatia perfecta!
Se pregateste rapid si dispare la fel de repede :)).Ador nautul crocant si aromat si pot spune ca a devenit printre preferatele noastre!
Iata reteta:
Timp de preparare :40 de minute
2 Portii
INGREDIENTE:
1 cartof dulce mare sau 2 mai mici in functie de cum gasiti in supermarket
2 lg ulei de masline
1 rosie
1/2 legatura patrunjel
200g naut copt (10-15 minute la cuptor cu 1/2 de lgt coriandru,scortisoara,boia afumata,sare,chimion si o lgt de ulei masline)
SOS:2 lg de pasta tahini,3 catei de usturoi,1 lgt marar uscat,20 ml lapte de migdale, sare dupa gust
MOD DE PREPARARE:
1.Preincalziti cuptorul la 200C
2.Spalat si taiati cartoful pe jumatate si ungeti-l cu ulei de masline apoi il coaceti 25-30 de minute in functie de cuptorul dumneavoastra.
3.Daca nu aveti naut copt anterior il puteti coace pe o alta tava in acelasi timp cu cartoful dulce.Eu il aveam deja pregatit si am salvat si putin timp :).
4.Pregatiti sosul la blender sau pur si simplu amestecati toate ingredientele pentru sos intr-un bol pana ce acestea se intrepatrund si obtineti un sos cremos.Eu l-am facut la rasnita blenderului (cam asa fac toate sosurile si pentru alte retete)
5.Rosia si ceapa le taiati marunt si le puneti deoparte.Cand cartoful este gata crestati-l un pic inauntru si umpleti cu naut crocant, sos tahini si rosiile cu ceapa , patrunjelul:). Puteti adauga sos extra dupa preferinte.
O sa obtineti un preparat usor si delicious super bun si hranitor!
Am făcut și eu aceasta rețeta și mi-a placut Abea aștept sa încerc cât mai multe
Liliana ma bucur mult ca ti-a placut :* Te invit pe grupul Veglifestyle Romania sa impartasesti cu comunitatea Veglifestyle pozele tale cu retete <3