Am gasit reteta perfecta si rapida pentru crocheteeeee 🙂 Ador crochetele si le-as manca cu orice, oricand :))
Acestea sunt potrivite in sandwich, wrap sau ca atare alaturi de un sos picant sau un sos alb ca cel pe care il veti vedea in reteta de azi . Haideti sa incepem 🙂
12-14 crochete
Timo de preparare:30 de minute
INGREDIENTE :
50g linte rosie fiarta 5 minute
50g cous cous ( eu folosesc integral si gatit conform indicatiilor de pe pachet)
1/2 morcov dat prin razatoarea mare
1/2 legatura patrunjel
2 catei de usturoi
1/2 ceapa rosie toccata marunt
3 lg de fulgi de drojdie inactiva
1 lg pesmet
1 lg faina integrala
1 lgt ulei masline
sare, piper, curry si oregano dupa gust 🙂
MOD DE PREPARARE:
1.Preincalziti cuptorul la treapa 5 (200C)
2.Caliti intr-o tigaie, ceapa si usturoiul 2-3 minute.
3.Cand legumele sunt calite adaugati toate ingredientele in robotul de bucatarie/blender si mixati pana ce obtineti o textura grunjoasa.
4.Formati crochetele si puneti-le la copt 15 minute insa este de indicat sa le verificati si sa le intoarceti.Dupa ce sunt gata serviti-le cu sos de marar si caju.
SOS DE CAJU:50g caju inmuiat jumatate de ora in apa calda
1/2 leg de patrunjel
sare, piper,curry, usturoi granulat sau 1 catel normal
2 lg de mix vegetal pentru supa
Noua ne-au placut foarte mult si le-am savurat cu placere alaturi de cartofi copti si salata
Sper sa va placa reteta si sa o incercati curand 🙂
Weekend frumos!
Lasă un comentariu