Am descoperit de curand orezul negru si vreau sa il recomand, mai ales in varianta aceasta cu legume si avocado :).Se fierbe in 30-40 de minute insa devine cremos ca un risotto 🙂
Il gasiti la plafare sau in unele supermarketuri.Iata combinatia noastra delicioasa:
2 portii
Timp de preparare: 60 minute
INGREDIENTE:
160g orez negru fiert 30-40 de minute
1 ceapa rosie taiata felii
1 ardei kapia tocat cubulete
1 morcov tocat cubulete
100g mazare congelata
50 g porumb congelat
200g ciuperci champignon
1 avocado
2 catei de usturoi
Sare, piper, oregano si busuioc uscat
1 lg de fulgi de drojdie inactiva( optional)
1 lg ulei de masline
MOD DE PREPARARE :
1.In tigaia incinsa caliti legumele aproximativ 10-15 minute la foc mediu pana ce acestea devin rumenite.
2.Adaugati condimentele si apoi orezul si amestecati foarte bine.Eu am preferat ca morcovul sa nu fie fiert complet insa il puteti fierbe separat :).
Noi l-am servit apoi cu avocado tocat marunt si cu un pahar de limonada din capsuni, lamaie si menta fresh 🙂
Sper sa va placa reteta si va doresc o saptamana cu inspiratie culinara 😍
Giorgiana
Sunt prea complicate retetele tale! 🙂
veglifestylesite
Nu cred ca este nimic complicat in a fierbe un orez si a cali niste legume:)mersi
Lilith T
Exact, eu sunt o cititoare noua pe blog, acum faceam screenshot retetelor – sunt cateva peste care am sarit 😀 – si imi place enorm cat de rapide si simple sunt. Keep up the awesome work, imi plac la nebunie retetele voastre #veganforlife
veglifestylesite
Ma bucur enorm sa aud asta <3 te imbratisez si spor la gatit 🙂
Lilith T
Faptul ca iti faci timp sa raspunzi comentariilor conteaza foarte mult pentru noi, cititorii tai. Sending warm hugs!