Am descoperit recent , in magazine un sos extraordinar pentru paste pe baza de ovaz.Mi se pare foarte cremos si consistent iar in aceasta combinatie e perfect!
Eu iubesc pastele asa ca iata o reteta delicioasa si simpla gata in 15 MINUTE 🙂
2 Portii:
INGREDIENTE:
150g spaghete integrale(puteti folosi de care aveti sau va plac)
200 ml smantana de ovaz( eu folosesc marca DM)
1 ardei kapia
6 ciuperci champignon
2 lg de capere
1/2 legatura usturoi verde
5 florete de broccoli
1 lgt de ulei masline
sare, piper, oregano, busuioc uscat(dupa gust)
iar pentru décor :1/2 leg patrunjel, masline kalamata si paine crocanta
MOD DE PREPARARE:
1.Fierbeti pastele conform instructiunilor dupa ambalaj.
2.Intre timp, tocati marunt ardeiul kapia, ciupercile si floretele de broccoli si caliti-le aproximativ 10 minute pana ce iese apa din ciuperci.
3.Dupa ce s-au fiert pastele adaugati-le in tigaie cu legume impreuna cu smantana de ovaz, capere si condimentele.
Eu le-am asezonat cu patrunjel tocat marunt, masline kalamata si o felie mica de paine crocanta.O sa va placa la nebunie combinatia <3
P.S: merg perfect cu un pahar de vin alb 🙂
[…] https://veglifestylesite.wordpress.com/2017/05/24/spaghete-integrale-cu-sos-albcapere-ciuperciardei-… […]