• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Veg Life

VegLifestyle is the good life

  • Rețete
    • Mic Dejun
    • Aperitive Vegane
    • Supe
    • Feluri de bază
    • Deserturi
    • Bauturi
  • Cele mai cool stiri ale momentului
  • Despre noi
    • Povestea VegLifestyle
    • Colaboratori
  • Contact

Carnati din hrisca si linte rosie serviti cu cartofi noi la cuptor si salata de castraveti

martie 28, 2017 by Adriana Iordan Lasă un comentariu

Am descoperit aceasta reteta minunata de carnati si deja pot sa spun ca o ador! Nu eram foarte incantata de hrisca insa dupa ce am gatit-o asa m-am indragostit :))).

Iata reteta pentru aproximativ 10 carnati de marime medie:

TIMP DE PREPARARE:20 DE MINUTE

COST reteta:4 lei

INGREDIENTE:20170323_202356-01.jpeg

50g hrisca maro 

50 g linte rosie

1 lg pesmet

1 lg faina alba sau integrala

1 lgt ulei de masline

2 lgt paprika afumata

1/2 leg patrunjel

2 catei de usturoi

1 lg fulgi de drojdie inactiva

1 lgt cimbru

1 lg mix de supa de legume uscat

2 lg de apa

MOD DE PREPARARE:

1.Hrisca si lintea o fierbeti la foc mic 10 minute in apa in care ati pus mixul pentru supa.

2.Dupa ce s-au fiert le lasati la racit 5 minute iar jumatate din compozitia obtinuta o pasati la blender sau cu o furculita.

3.Intr-un bol mare amestecati toate ingredientele din lista si apoi formati carnatii dupa marimea si forma dorita.Eu am facut 10 si i-am facut in tigaie unsa cu putin ulei insa ii puteti gati si la cuptor sau la grill  <3

Sunt foarte buni si i-am servit fix ca in imagine. 🙂

Zi minunata tuturor !

Ți-a plăcut? Dă mai departe!

  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide într-o fereastră nouă) Pinterest
  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide într-o fereastră nouă) Facebook
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide într-o fereastră nouă) WhatsApp
  • Dă clic pentru a partaja pe X(Se deschide într-o fereastră nouă) X

Apreciază:

Apreciază Încarc...

S-ar putea să îți placă și:

Din categoria: Feluri de bază Etichete: hrisca, linte rosie, reteta, vegan

Articol anterior: « Conopida la cuptor cu turmeric si rosii cherry
Articolul urmator: VegLifestyle & Fundatia Siddhartha »

Reader Interactions

Comentarii

  1. GEORGE SORIN VENETE

    martie 28, 2017 la ora 9:21 am

    Da, să nu mor prost ce este hrisca? Reţeta este bună, foarte bună.

    Răspunde
    • veglifestylesite

      martie 28, 2017 la ora 11:41 am

      :))eu am descoperit-o de curand 🙂 este o cereala 🙂 si este extrem de delicioasa <3

      Răspunde
      • GEORGE SORIN VENETE

        martie 28, 2017 la ora 11:44 am

        alforfon in spaniola, sa caut pe aici sa vedem, poate, poate.

        Răspunde
  2. Mada

    aprilie 6, 2017 la ora 10:57 am

    De ce doar jumatate din compozitia de hrisca si linte? Si cu restul ce fac?

    Răspunde
    • veglifestylesite

      aprilie 6, 2017 la ora 1:47 pm

      Pentru a pastra p textura 🙂

      Răspunde
  3. Flavia

    octombrie 17, 2017 la ora 2:47 pm

    Azi am pregătit aceasta rețetă. Au ieșit neașteptat de gustos. Mulțumesc

    Răspunde
    • veglifestylesite

      octombrie 19, 2017 la ora 6:38 am

      Ma bucur ca v-au placut :*

      Răspunde
  4. Simona Pasare

    octombrie 19, 2017 la ora 7:16 am

    Pot pune tofu/cașcaval afumat ?

    Răspunde
    • veglifestylesite

      octombrie 19, 2017 la ora 7:27 am

      Nu stiu 🙂 eu cascaval nu consum ( sunt vegana ) iar cu tofu nu am incercat

      Răspunde
  5. Mihaela

    martie 11, 2018 la ora 9:59 am

    Am testat si este un deliciu. Felicitari!

    Răspunde
    • veglifestylesite

      martie 11, 2018 la ora 4:44 pm

      Multumesc Mihaela 🙂 Daaa si pe mine ma uimesc de fiecare data cand ii prepar 🙂

      Răspunde

Răspunde-i lui GEORGE SORIN VENETEAnulează răspunsul

Bara principală

Urmărește-mă și aici

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Postari recente

  • Pielea mea s-a răsfățat cu produsele Tree Hut: exfoliere cu Vanilla Shea Sugar Scrub și hidratare tropicală cu Pineapple Body Butter
  • Cum mi-a simplificat viața MioMat – aparatul care face lapte vegetal la un singur buton
  • COLECȚIA KIKO MILANO x CANDY CRUSH®: O EXPLOZIE DE DISTRACȚIE
  • Glacē™ – Inovația estetică a anului 2025, disponibilă în România exclusiv în clinica Dr. Dana Miricioiu
  • Fiecare pas contează, fiecare gest inspiră – ParkLake susține educația prin mișcare și solidaritate

Footer

Nu rata știrile VegLifestyle!

Pielea mea s-a răsfățat cu produsele Tree Hut: exfoliere cu Vanilla Shea Sugar Scrub și hidratare tropicală cu Pineapple Body Butter

Cum mi-a simplificat viața MioMat – aparatul care face lapte vegetal la un singur buton

COLECȚIA KIKO MILANO x CANDY CRUSH®: O EXPLOZIE DE DISTRACȚIE

Glacē™ – Inovația estetică a anului 2025, disponibilă în România exclusiv în clinica Dr. Dana Miricioiu

Fiecare pas contează, fiecare gest inspiră – ParkLake susține educația prin mișcare și solidaritate

✨ Prima mea experiență cu un deodorant natural: nuud The Stick

 

Drepturi de autor

Toate articolele (text, reţetă)  și fotografiile care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului VegLifestyle.ro. Copierea și diseminarea acestora pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți, etc.), în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Categorii

Arhive

Copyright VegLifestyle © 2025 · Website realizat de Artisan Web

%d