Iubesc fasolea😀😀 si cam toate culorile:alba,rosie,neagra, pestrita etc.Insa azi am decis sa folosesc o conserva de fasole neagra recent achizitionata😀😀Si da sunt zile cand nu am chef sa fierb😂😏Iata reteta mea:
2 portii
Timp de preparare:20 minute
INGREDIENTE:
1 conserva de fasole neagra (250g)
2 ardei kapia tocati marunt
1 cartof dulce fiert
1 ceapa rosie medie tocata julien
1/3 patrunjel tocat
1 lgt ulei masline(sau altul dupa preferinte)
200g sos de rosii
2 felii de tofu afumat
50g spanac baby
1lg fulgi de drojdie
1lgt paprika afumata
1/2lgt chilli chiplote (preferatul meu😀😀😀) sau fulgi de chilli normali
Sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
1.Intr-o tigaie incinsa cu 1 lgt ulei caliti ardeiul si ceapa 10 minute.
2.Adaugati apoi fasolea din conserva(treceti printr-un jet de apa fasolea inainte) si amestecati foarte bine.Urmeaza tofu feliat subtire,cartoful dulce ,condimentele si spanacul.
3.Amestecati toate ingredientele foarte bine si mai lasati 10 minute la foc mediu.Cand este gata adaugati fulgii de drojdie si patrunjelul tocat marunt😀
Eu am servit mancarica cu muraturi de la mama😀😀😀
Pofta buna tuturor!🤗🤗🤗
Imi place maxim! Mi-am propus cateva zile sa mananc mai mult crud dar abia astept sa o fac!
Super <3 da chiar e delicioasa! si merge foarte bine cu muraturi 🙂