Adevarul este ca nu mai mancasem de ceva timp burgeri, asa ca ne-am gandit sa avem parte de un rasfat in weekend.
Aveam in frigider 2 sortimente marca Vantastic Foods de pe site-ul celor de la biok.ro.
Asa ca m-am gandit sa va arat cum i-am pregatit 🙂
Ambele sortimente de burgeri sunt pe baza de alac.
Ce este alacul?
Alacul, cunoscut si sub denumirea de greu spelta (denumire stiintifica: Triticum spelta), este o specie de grau cultivata din cele mai vechi timpuri, ale carei proprietati nutritionale il fac de-a dreptul deosebit.
Cu ce am servit burgerii?
Burgerii se prepara pe tigaia incinsa cu putin ulei timp de 8 minute ( 4 minute pe fiecare parte).
Am adaugat cascaval vegan, sos de ketchup, fasii de castravete, rosii, si inca un sos de maioneza cu usturoi si verdeata.
Bineinteles si nelipsitii cartofi wedges :).
Va invit si pe voi sa incercati diferite tipuri de burgeri vegetali de pe site ul biok.ro, sunt deliciosi si merita sa-i incercati.
[…] recomandat in wrap-uri, tocanite, sandwich-uri sau […]