Nu-i asa ca uneori vrei sa ai parte de un weekend special?:) noi o sa iti spunem in articolul urmator cum pregatesti o masa de weekend pe cinste!
Eu simt uneori sa pregatesc in weekend retete aparte pe care sa le asez frumos in farfurii.
Parca simt ca imi place sa ma bucur si altfel de mancare, in special vizual!
In weekend-ul care a trecut m-am decis sa fac un brunch vegan cu produse din gama #dmbio.
Eu m-am delectat cu frigarui de tofu afumat si legume, masline, salata de vinete,crackersi din faina de alac si cartofi wedges.
Preferatele mele au fost frigaruile cu tofu si legume, au iesit tare gustoase si perfecte pentru un pranz rapid de weekend.
Produsele folosite pentru brunch-ul de weekend le gasiti in magazinele DM din tara.
Au preturi aproximative intre 6 si 12 lei.
Un alt produs pe care vi-l recomand sa il incercati este pate-ul din ciuperci shitake.
Are un gust foarte bun si merge perfect cu crackersi, paine prajita sau in diferite sandwich-uri.
Sper ca si voua va place sa va rasfatati in weekend cu diverse delicatese!
Lasă un comentariu