Poate ca va intrebati, oare ce este o brawnza de caju? Sau cum este posibil sa faci un asa aliment din caju?:)
Apar din ce in ce mai multe optiuni vegetale pentru toate gusturile.
Unele contin ingrediente nutritive, chiar benefice pentru organism. Printre ele se numara si brawnza de caju de la Rawckers, un produs artizanal excelent care inlocuieste cu succes clasica branza.

Pentru inceput, am ales sa fac un plating, pentru a le putea testa pe toate!
Am folosit crackersi, struguri, fistic, masline, rosii si putin ardei iute. Rezultatul a fost unul pe masura 🙂

Salata cu brawnza de caju si fasole borlotti
Ingrediente
- 200 g fasole borlotti
- 1 buc avocado
- 1/2 ardei kapia
- 30 g brawnza de caju cu sumac
- 50 g porumb dulce
- 1/2 ceapa rosie tocata marunt
- 1 leg ceapa verde
- 1 rosie
- 1 castravete
- 50 g mix de salata la alegere
Toate ingredientele se adauga intr-ul bol incapator, dupa ce le-ati taiat in cubulete sau sub orice alta forma va place 🙂

Eu am ales sa nu pun ulei sau sare, deoarece brawnza ofera un gust aparte si chiar nu e nevoie!

Eu iubesc salatele sub orice forma, chiar daca sunt mai simple sau putin mai sofisticate.
Vara avem nevoie de multa energie, iar acest tip de preparat e perfect pentru noi.
Salata cu naut
Ingrediente
- 50 g mix rosii cherry
- 100 g naut fiert
- 1 castravete
- 1 ceapa verde
- 100 g spanac proaspat
- 20 g porumb fiert
- 30 g brawnza Rawckers
Modul de preparare este similar cu cel al primei retete de mai sus.
Sunt foarte multe modalitati prin care poti consuma brawnza de caju, asa ca am preferat pentru inceput sa va arat aceste simple optiuni.
Voi reveni si cu alte idei curand 🙂
O zi insorita,
Adriana
Lasă un comentariu