Pot sa recunosc ca nu eram asa o mare fana unt de arahide pana cand l-am incercat sa il fac in casa :).
Si daca tot am inceput campania cu cei de la blenderele #G21 m-am gandit ca e o oportunitate foarte buna sa testez blenderul si pentru un unt din alune.
Blenderul s-a descurcat excelent in procesul de pregatire , mai exact a durat doar cateva minute pana sa obtin o compozitie extrem de cremoasa :).
Mai mult de atat daca este suprasolicitat se opreste singur ! How cool is that ? 🙂
Promit sa va arat curand si un clip scurt pentru a vedea exact cum functioneaza, asa ca stati pe aproape.
Ce am folosit eu pentru unt?
-500g arahide crude siiiiii doar atat :), fara ulei, fara zahar sau lichide. Cam acesta e secretul unui unt delicios
Le-am introdus in cuptorul preincalzit la treapta 4, 180C pentru aproximativ 20 de minute, insa este de preferat sa le verificati dupa 15 minute.
Le-am lasat la racit si le-am blenduit la #G21 3,4 minute si rezultatul a fost cel pe care il puteti observa in poze :).
Noi il consumam de obicei cu banane, gem sau in diverse preparate .Il puteti folosi si in alimentatia copiilor si atentie! Da dependenta ! :))
Daca sunteti in cautarea unui blender profesional la un pret foarte bun, va invit sa aruncati o privire pe site-ul blenderelor G21 : http://bit.ly/2u5pPXH.
Veti gasi in afara de blenderele profesionale, storcatoare si chiar mini deshidratatoare 🙂
Va imbratisez si ne auzim curand cu noi retete #G21 simple si delicioase !
Adriana.
Lasă un comentariu