Nu-i asa ca e foarte bine sa ne trezim dimineata si sa luam o gustare delicioasa si apetisanta ?:)
Noua ne plac mult batoanele, in special cele pe care le facem noi ,mult mai mult fata de cele din comert.
Azi va propun o reteta de batoane pentru mic dejun pe care le-am creat cu ajutorul celor de la www.obio.ro si sper ca aceasta reteta sa fie pe placul vostru!

INGREDIENTE: ( 2-4 batoane)
Timp de preparare :25 minute
-50g fulgi de ovaz
-50g curmale medjool ( http://www.obio.ro/curmale-medjool-bio-250g.html )
-25g goji ( http://www.obio.ro/cereale-boabe-seminte-bio/goji-berries-raw-250g.html )
-25g nuci braziliene ( http://www.obio.ro/super-alimente-bio/nuci-braziliene-organice-250g.html )
-25g nuci pecan ( http://www.obio.ro/super-alimente-bio/nuci-pecan-raw-organice-250g.html )
-25g afine uscate ( http://www.obio.ro/fructe-uscate-bio/afine-uscate-125g.html )
-1 lg apa

MOD DE PREPARARE:
1.Se macina fulgii de ovaz impreuna cu nucile la robotul de bucatarie.
2.Se paseaza curmalele medjool impreuna cu fructele goji la robotul de bucatarie sau la un mojar cu pistil.
3.Se proceseaza la robotul de bucatarie ovazul , apa si nucile macinate impreuna cu pasta de curmale si goji pana se omogenizeaza compozitia.La sfarsit se amesteca cu afinele uscate dupa care se aseaza intr-o forma sau tava si se coc la cuptorul preincalzit la 180C timp de 20 de minute.
Noi le-am servit cu lapte de soia bio si pot sa zic ca in ziua respectiva m-am simtit energizata :).

Va imbratisez
Adriana.
Lasă un comentariu