Ce poate fi mai delicios decat un sos rapid care poate fi savurat atat dimineata cat si seara alaturi de cei dragi?
Sosul queso este un sos aperitiv de origine spaniola, iar varianta lui vegana este chiar mai delicioasa :).
L-am creat utilizand blenderul #blenderG21 in doar cateva zeci de secunde 🙂 Cunoasteti deja blenderul din postarile mele si il puteti comanda de aici, daca sunteti in cautarea unui aparat rapid si performant : http://bit.ly/2viq6Hs
Iata reteta mea de queso :
-100 g de caju crud ( inmuiat cu o noapte inainte in apa )
-30g fulgi de drojdie inactiva
-1 ardei iute verde ( optional, dar reteta originala contine)
-1/2 lgt turmeric
-sare, piper ( dupa gust)
-1 lgt usturoi granulat
-1 lgt ceapa granulata
Mod de preparare:
1.Toate ingredientele se dau la #blenderulG21 pana ce obtineti un sos cremos cu o consisntenta grosiera.O sa vedeti cat de rapid se obtine acest sos si cat de apetisant este cu biscuiti, crackersi, nachos sau chiar in paste.
Veti obseva diferenta in a folosi un blender normal pentru acest gen de preparat.
Eu l-am servit cu crackersi, iar reteta o gasiti tot aici, pe blog:
Ne auzim curand cu noi retete #G21 :).
Va doresc o duminica placuta !
Adriana.
Lasă un comentariu