De curand am primit o noua provocare super delicioasa din partea celor de la Unicorn Naturals ( http://unicorn-naturals.ro/ ) constand in folosirea painicilor NAIRNS in diferite retete de supe creme, creme tartinabile, deserturi etc.
Painicile inlocuiesc perfect painea si mai ales daca sunteti celiaci veti gasi multe sortimente fara gluten.Mie personal mi se par foarte satioase si crocante :).
Le gasiti in supermarketurile mari din tara si online pe siteul celor de la Unicorn Naturals.
Prima mea reteta va fi o supa crema deosebit de aromata si sper sa va incante papilele gustative 🙂
Iata de ce aveti nevoie pentru reteta:
-600g cartofi rosii
-50g de praz
-1 pastarnac mai mare
-2 lg de fulgi de drojdie inactiva
-1 catel de usturoi
-1 lg de ulei de masline sau floarea soarelui
-1 lgt de curry
-sare si piper dupa gust
-2,3 linguri de lapte de soia fara zahar ( optional)
-painici Nairn’s ( la alegere din preferatele voastre )
Mod de preparare:
1.Cartofii si pastarnacul taiate cubulete le puneti la fiert cu putina sare 30 de minute pana ce legumele devin moi.
2.Intre timp intr-o tigaie incinsa cu 1 lg de ulei caliti prazul pentru aproximativ 5-6 minute.
3.Cand legumele sunt gata, adaugati toate ingredientele intr-un blender sau le puteti pasa chiar si cu blenderul vertical pana ce o sa vedeti ca obtineti o supa cremoasa si consistenta
Noua ne-a placut foarte mult si se potriveste perfect cu o seara de iarna friguroasa.Aaaa si am servit-o cu un topping de rosii uscate, marar tocat si bineinteles painicile Nairn’s 🙂
Sper sa va placa reteta si ne auzim curand si cu alte bunatati!
Va doresc o saptamana luminata si frumoasa !
A.
elena
Superb.Miine imi fac.
veglifestylesite
Ma bucur Elena 🙂 Te imbratisez !