Hei hei hei 🙂
De curand m-am angajat la o scoala de coaching si timpul meu pentru retete a devenit putin mai putin 🙂 insa asta nu ma impiedica sa postez combinatii delicioase vegane la indemana tuturor.
Eu ador burgerii si imi place mereu sa incerc diverse arome si mixuri de legume si condimente !
Cum am primit de curand un alt pachet minunat din partea celor de la SunFood m-am decis sa fac un burger pentru toate gusturile !
Puteti savura chiftele si ca atare nu neaparat in burger daca nu aveti timp.Eu am cumparat chiflele din comert ( am gasit unele foarte ok intr-un supermaket) insa de obicei prefer sa mi le fac in casa !
Sa trecem la reteta 🙂 Ai nevoie de :
-200g linte ( eu am folosit conserva SunFood http://sunfood.ro/produse-sun-food/conserve-de-legume/linte-400g)
-50 g quinoa fiarta
-1 ceapa rosie mai micuta
-1/2 morcov razuit
-50g faina de ovaz
-3 catei de usturoi
-1/2 leg patrunjel
-1 lgt curry/1lgt boia dulce sau afumata
-1 lgt ulei de masline + 1 lgt pentru uns
-sare, piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
1.Preincalziti cuptorul la treapta 4 (180C)
2.Amestecati intr-un bol lintea, quinoa si faina de ovaz dupa care adaugati si restul ingredientelor si lasati compozitia 20 de minute in frigider.
3.Formati apoi chiftele dupa forma si marimea dorita 🙂 iar intr-o tava tapetata cu hartie de copt le coaceti aproximativ 30 de minute.Eu le-am uns inainte cu ulei de masline si usturoi pentru o aroma mai placuta 🙂
Dupa ce sunt gata le serviti cu ce doriti : sub forma de burger, chiftele cu garnitura sau chiar in sandwich .O sa vedeti ce delicioase sunt sub orice forma !
Va imbratisez si va doresc un weekend minunat!
A.
Lasă un comentariu