Ce ati spune de o supa delicioasa si calda dupa masa plina de Craciun?:)
Are un gust special si ne place la nebunie mai ales dupa ce am mancat o masa de sarbatori plina de grasimi si calorii :))

Se face super rapid iar daca va place supa cu fidea o sa fie pe placul vostru 🙂
Iata de ce ai nevoie pentru 4 portii de supa :
200g tofu simplu nesarat
1 lg de sos de soia
1 lg fulgi de drojdie inactiva
1 lg ulei de masline
Pentru supa :
1 ceapa alba
2 tije de telina apio
1 morcov mare
1/2 ardei rosu
1/2 leg patrunjel
1/2 pastarnac
50g fidea integrala Rapunzel de la GETBIO.RO ( https://www.getbio.ro/Fidea-de-supa-integrala-250-gr-Rapunzel )
1 lgt cimbru uscat
1/2 lgt turmeric sau curry (ce aveti la indemana)
sare, piper dupa gust
1 cub de legume Rapunzel ( sau puteti folosi delikat sau mix de legume uscate)
1,5 litri apa filtrata
MOD DE PREPARARE:
-Spalati si taiati legumele cubulete si puneti-le intr -un castron.
-Tofu il taiati cubulete si il amestecati cu sosul de soia,uleiul de masline si fulgii de drojdie inactiva si il puneti in tigaie 10 minute pana ce vedeti ca se rumeneste dupa care lasati deoparte.
-Pregatiti o oala pentru ciorba.Caliti ceapa si apoi restul legumelor 10-15 minute la foc mediu.
-Adaugati apa si fierbeti 25 de minute la foc mediu.Cand legumele s-au facut adaugati fideaua si bucatile de tofu 🙂

Serviti cald si cu placere 🙂
Va doresc zile insorite si un sfarsit de an minunat!
Va pregatesc noi surprize pentru anul 2018 asa ca stati cu ochii pe noi 🙂
Va imbratisez
Adriana.
Lasă un comentariu