Aceasta tarta este perfecta pentru masa de Paste, se gateste rapid si are un gust extraordinar.
Noi am realizat-o in doua variante cu pere dar si cu un mix de capsuni.Iata reteta :
2 Portii/TARTE
Timp de preparare:30 minute
INGREDIENTE:
BLAT
50g faina de ovaz(eu am dat fulgii la rasnita cateva secunde)
50 g faina pentru prajituri (puteti folosi si integrala)
1 lg ulei de cocos
2 lg lapte de migdale (sau orice alt lapte vegetal)
1 plic de zahar vanilat
UMPLUTURA FRUCTE:
2 pere dulci (plus doua capsuni daca doriti variant mix)
1 plic zahar vanilat
50 ml lapte de migdale
1 lg sirop de agave (artar sau orice alt indulcitor )
MOD DE PREPARARE:
1.Blatul: Intr-un bol amestecati ingredientele pentru blat, pana ce obtineti o compozitie sfaramicioasa.Eu am asezat apoi tartele in forme speciale pentru tarta insa le puteti coace in ce aveti la indemana.
2.Cuptorul se preincalzeste la treapta 5(200 C) si le coaceti 10-15 minute in functie de cuptor
3.Umplutura:Perele le taiati cubulete, apoi le adaugati intr-un recipient impreuna cu celelalte igrediente si le gatiti la foc mic pana ce devin lipicioase.
4.Cand blatul este gata asezati compozitia cu fructe si mai coaceti inca 5-7 minute.Cand sunt gata le lasati la racit si le serviti apoi.
Duminica minunata tuturor !
Ne vedem pe pagina de facebook
https://www.facebook.com/veglifestyleRo/
Lasă un comentariu