Imi place la nebunie combinatia de caju si portocale <3 iar tortul acesta este delicios <3 Este gluten free si indulcit doar cu sirop de agave :)(puteti folosi si de artar)
4-6 Portii
Timp de preparare:60 minute
INGREDIENTE:


100g migdale(le hidratati in functie de puterea blenderului, eu nu le-am hidratat)
50g curmale fara samburi
15g apa filtrata
15g ulei de cocos topit
15 cacao pudra
CREMA CAJU:
200g caju
100g suc de portocale proaspat stoarse
25g cacao
25g ulei de cocos topit
25g sirop de agave
CREMA DE COCOS
1 cutie de 200 ml smantana de cocos
1 intaritor pentru frisca vegan
coaja de portocala
MOD DE PREPARARE:
1.Mixati intr-un blender intai migdalele apoi adaugati si celelalte ingrediente pentru blat.Aezati totul intr-o tava si puneti la congelator 30 de minute
2.Pentru crema este la fel de simplu, toate ingredientele din lista se amesteca la blender si apoi compozitia o asezati peste blatul de mai sus si lasati totul la congelator 1 ora .
3.Crema din cocos o puteti face manual cu telul sau folosind un mixer vertical.Intr-un bol mixati crema impreuna cu intaritorul de frisca vegan pentru aproximativ 10-15 minute .
Dupa ce prajitura a stat suficient la congelator, ornati totul cu crema de cocos,putina ciocolata rasa si coaja de portocala 🙂
Eu ador reteta aceasta si sper sa va placa si voua 🙂
Ne auzim curand cu retete noi
Weekend minunat!
Lasă un comentariu