Suntem foarte incantati ca cei de la My Protein au ales blogul nostru pentru a le promova produsele din Gama Organica <3
Produsele sunt vegane, gluten free si organice si se lanseaza pe piata din Romania chiar azi :). Am pregatit 4 super retete pentru voi cu ajutorul Gamei Organice My Protein :) http://bit.ly/2lJSA7y
1.BISCUITI CU GEM DE CAISE SI CIOCOLATA
Tineti minte biscuitii jaffa cei pe care ii gasim in comert cu un jeleu la mijloc ?:) Noi i-am transformat si au iesit deliciosi 🙂

INGREDIENTE:
Biscuite:
100g faina pentru prajituri sau 650
1 lgt praf de copt
40g zahar brut+1 pliculet de zahar vanilat
100g lapte de soia
25 g ulei de cocos(se va topi in lapte)
Topping:
75g banuti de ciocolata organica cu cacao si lichior My Protein :http://bit.ly/2liKT71
25 g margarina
25g sirop de artar sau agave
gem de caise (gemul trebuie sa aiba o textura mai tare/gelatinoasa)
-Ingredientele uscate pentru biscuite se amesteca intr-un bol, peste care se adauga laptele si uleiul de cocos topit. Se amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele.Intr-o tava de briose unsa cu putin ulei, asezati fiecare biscuite (aproximativ 12 ) si coaceti aproximativ 10-15 minute la treapta 4 (180C) pe raftul din mijloc pana se rumenesc usor pe ambele parti.
-Dupa ce biscuitii s-au copt ii lasati la racit minim o ora . Intre timp topiti banutii de ciocolata impreuna cu margarina la bain marie si adaugati siropul de artar.Dupa ce biscuitii sunt bine raciti puneti cate o lingurita de gem pe ei apoi acoperiti partea de sus cu ciocolata si lasati la racit in frigider o ora 🙂
2.CRACKERSI GLUTEN FREE DIN FAINA DE TEFF SI SEMINTE DE SUSAN
Faina de teff este un superaliment recent aparut, originara din Etiopia.Este o sursa veritabila de calciu, magneziu, fosfor, fier si aminoacizi esentiali.Se mai numeste si “iarba dragostei” 🙂 Asa ca tot din dragoste am realizat si eu acesti minunati biscuiti sarati.

INGREDIENTE:
100g faina de Teff My Protein : http://bit.ly/2lPeCl8
2 lg fulgi de drojdie
1/2 lgt sare
75 ml lapte de soia sau apa filtrata
1 lg seminte de susan
1 lg seminte de in
-Toate ingredientele se amesteca intr-un bol, apoi se formeaza o coca pe care o veti lasa la odihnit 10-15 minute.Rulati coca intre doua hartii de copt si dati biscuitilor grosimea dorita :).In cuptorul preincalzit la treapta 4(180C) ii coaceti 20 de minute, cate 10 minute pe ambele parti.
Eu i-am servit cu fasole batuta, sunt excelenti si ii puteti savura cu ce doriti 🙂
3.SMOOTHIE PROTEIC CU BANANE, FRUCTE DE PADURE,LAPTE DE SOIA SI PUDRA BAOBAB
1.Un smoothie proteic este tot ce iti poti dori intr-o dimineata

INGREDIENTE:
-200 ml de lapte de soia ( sau orice alt lapte vegetal)
-1 banana
-50g fructe de padure congelate
-1 lgt pudra organica de Baobab: http://bit.ly/2l7kbvX
Mixati toate ingredientele intr-un blender 1 minut si savurati 🙂 Foarte simplu si delicios !
4.PRALINE CREMOASE CU GOJI SI ALUNE DE PADURE

100 g bucati din unt de cacao organic My Protein : http://bit.ly/2kJ8kTW
80g cacao pudra
80ml lapte de soia sau orice alt lapte vegetal
25 g alune de padure maruntite
50g indulcitor ( sirop de artar sau agave)
25g goji uscat maruntit
Bucatile din unt de cacao se topesc apoi se adauga intr-un bol unde am mixat bine celelalte ingrediente.Se amesteca pana se obtine consistenta cremoasa apoi se toarna intr-o forma de silicon 🙂 Eu am folosit una speciala pentru praline.
Nu ai idee cat ma bucur ca am gasit blogul tau! Biscuitii jaffa au fost singura chestie dulce care nu am gasit-o vegan si imi era foarte pofta. Tot timpul verific prin magazine, dar toti au ori una ori alta si eu raman cu pofta. Nu m-am gandit niciodata sa-i fac acasa. Sigur incerc reteta.
Eu ma bucur ca esti aici :* o sa mai postez si alte tipuri de biscuiti jaffa😍😍