10 portii
Timp de preparare:30 minute
INGREDIENTE:
250g naut fiert
1 lg ceapa granulata
1 lg fulgi de drojdie inactiva
1 lg usturoi granulat
1lg ulei de masline
30g de fulgi de porumb macinati
Sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
1.Mixati intr-un blender toate ingredientele din lista pastrand o textura .Din cele 30g de fulgi porumb folositi pentru mix doar o lingura.
2.Dupa ce ati mixat foarte bine totul, cu o lingura formati nuggetele si apoi tavaliti-le prin restul de fulgi de porumb.
3.In cuptorul preincalzit la treapta 4 (180C) bagati tava impreuna cu o hartie de copt unsa cu putin ulei.
4.Coaceti nuggetele 30 minute si intoarceti la 15 minute.Cand sunt rumenite suficiente le puteti scoate din cuptor.Se servesc dupa aproximativ 30 de minute 🙂
Pofta buna 😀
Lasă un comentariu