Hello tuturor 🙂
Cristian a testat ieri un nou tort cu crema si inghetata
PS:noi am asezat prajitura in forme rotunde cu diametrul de 8cm si inaltime 4cm :)si puteti folosi ce forme doriti
Iata reteta noastra:
2 portii
Timp de preparare:30 minute
INGREDIENTE:
BLAT:
75g migdale
5 curmale
1lg ulei cocos
CREMA:
100g caju (l-am inmuiat 30 de minute in apa fierbinte si a iesit perfect:) )
25g cacao
25ml sirop de artar
25g lapte de soia(puteti folosi si de migdale)
25g suc proaspat stors de portocale
1lgt esenta de vanilie
1lg ulei
1lgt coaja de portocala
250g inghetata de soia ( eu am folosit take it veggie de la Kaufland insa puteti folosi ce inghetata doriti 🙂
2lg seminte de rodie
MOD DE PREPARARE:
1.Blatul se formeaza din cele 3 ingrediente din lista de sus la blender pana se obtine un mix usor lipicios si apoi il pastrati la congelator 30 de minute.
2.Pentru crema sunt necesare ingredientele din lista de mai sus si se mixeaza in blender pana obtineti un mix cremos si fin si apoi il asezati peste blatul din congelator si il lasati inca o ora in functie de congelator.
3.Al 3-lea strat este inghetata preferata si semintele de rodie.Tortul il puteti servi imediat sau pastra la congelator si savurat cand doriti 🙂
Noua ne-a placut foarte mult tortul si cred ca veti impresiona placut pe cei dragi 🙂
Sper sa va placa si astept parerile voastre
Zi minunata!
Adriana
Lasă un comentariu