TIMP DE PREGATIRE:50 MINUTE
INGREDIENTE:

1 ARDEI ROSU SAU VERDE
5 CIUPERCI MEDII
1 CEAPA ROSIE
250G TOFU NATUR
2 LG ROSII PASATA SAU SOS DE ARDEI
SARE SI PIPER DUPA GUST
1 LGT PARIKA DULCE SAU AFUMATA
SCRAMBLE DE TOFU SIMPLU:
1 LG TURMERIC
1 LGT SARE NEAGRA (este cea cu miros si gust de ou 🙂 si o gasiti la plafar )
1 LG LAPTE DE SOIA
SOS PENTRU MARINAT:
1 LG ULEI SUSAN
1 LG OTET BALSAMIC SAU NORMAL
1 LG SOS SOIA
1 LGT USTUROI PUDRA
MOD DE PREPARARE:
Vinetele se curata de miezul lor si se impart pe jumatate apoi se ung cu sosul pentru marinat si se lasa 20 minute deoparte.Intre timp pregatiti legumele pentru umplutura.Caliti ciupercile,ardeiul si ceapa impreuna cu toate condimentele 10 minute pana capata o culoare rumenita.Separat pregatiti tofu pentru scramble, il faramitati apoi il adaugati in tigaie impreuna cu turmericul,sarea neagra si laptele de soia ( adaugand lapte, tofu o sa devina mai fraged).Intre timp preincalziti cuptorul la treapta 4 (180C) si gatiti vinetele 30 minute.Legumele calite adaugati-le peste scramble si mixati-le bine pana ce toate aromele se intrepatrund.Dupa ce vinetele sunt gata, le umpleti si le serviti cu salate, cartofi la cuptor, cous-cous etc.Eu de aceasta data am ales o salata simpla de rosii si castraveti :).
Lasă un comentariu