TIMP DE PREGATIRE:60 MINUTE
INGREDIENTE:
150G QUINOA ALBA (SAU ALT SORTIMENT DUPA PREFERINTE
6 ardei grasi verzi sau orice culoare
1 CEAPA ROSIE MEDIE
1 MORCOV
5 CIUPERCI MEDII
1 JUMATATE DE LEGATURA PATRUNJEL
50G SOS DE ARDEI SAU DE ROSII
2 USTUROI
1 LG. MIRODENIA (mix legume pentru supe, ciorbe care nu contine potentiatori de arome!)
PIPER DUPA GUST
1 LG PAPRIKA DULCE SAU AFUMATA
1 AVOCADO
1LGT ULEI MASLINE/FLOAREA SOARELUI
Un pic de chilli (optional, daca preferati macarea iute)
PREPARARE:
Puneti la fiert quinoa si morcovul taiat marunt pentru aprox.20 minute.In apa adaugati si o lingura de mirodenia pentru un gust perfect.Intre timp curatati ardeii si taiati-i pe jumatate.Caliti intr-o tigaie incinsa ceapa rosie,ciupercile, usturoiul,2-3 minute.Adaugati paprika si piperul iar dupa ce sunt rumenite opriti focul.Cand quinoa si morcovul sunt fierte adaugati-le peste compozitia rumenita impreuna cu sosul de rosii sau ardei si patrunjelul tocat.Amestecati pana toate ingredientele se intrepatrund apoi umpleti fiecare jumatate de ardei.Preincalziti cuptorul la treapta 4 (180C) si lasati ardeii sa se rumeneasca pentru 40 minute.Dupa ce sunt gata ornati cu avocado taiat marunt si putin patrunjel :).Pofta buna!
Lasă un comentariu