3-4 PORTII
TIMP DE PREGATIRE:30 MINUTE
INGREDIENTE:
150G fasole neagra sau rosie
50g morcov
50g ardei kapia
2 usturoi
5 ciuperci champgnion
1 ceapa rosie
50g paine (uscata sau faramitata)
1lg faina integrala (sau de care aveti)
1lg ketchup
1lg mustar
1/2 lgt ulei masline/floarea soarelui
sare, piper si chilli dupa preferinte
MOD DE PREPARARE:
Ceapa, ardeii, morcovii si ciupercile se toaca marunt si se calesc la foc mediu cu 1/2 ulei in jur de 5 minute.Se adauga usturoiul tocat si se caleste pentru inca 2 minute.Turnati in compozitie ketchpul si mustarul si amestecati totul foarte bine.Dupa ce compozitia s-a racit se adauga in robotul de bucatarie (se poate si manual) fasolea cu restul ingredientelor deja pregatite si se toaca /mixeaza usor.Formati aprox. 3-4 burgeri, ungeti cu putin ulei si se coc la cuptor(200C) cate 10 minute pe fiecare parte sau in tigaie 5 minute.Ca toppinguri eu am folosit ardei copt, avocado, rosie si chifla de casa 🙂 Sunt super deliciosi si merita sa ii incercati 🙂
[…] De câte ori am făcut acești burgeri, nu au apucat niciodată pozele, dar gasiti reteta completa aici. E […]