Paste si smantana de cocos? Poate o sa vi se para ceva ciudat, insa o combinatie bine facuta rezulta un preparat foarte delicios si potrivit pentru un pranz sau o cina delicioasa!
De curand, am acceptat o provocare super draguta din partea celor de la https://www.biomania.ro/, sa gatesc ceva interesant cu smantana de cocos bio Isola Bio.

O puteti gasi aici : https://www.biomania.ro/crema-bio-din-nuca-de-cocos-pentru-gatit-isola-bio-200ml-fara-lactoza-fara-gluten.html
Asa ca, va prezint #RetetaBiopeScurt si sper sa va placa ideea mea 🙂
Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru 2 portii generoase:
-200 ml. smantana de cocos Isola Bio
-150 g linguine integrale ( puteti folosi si alte paste)
-1 broccoli
-100g mazare congelata
-3 lg de rosii uscate tocate
-2 lg fulgi de drojdie inactiva
-2 catei de usturoi
-sare si piper ( eu am pus 1/2 lgt din fiecare)
-2 lg de caju maruntit
-2 lg de ulei ( pt rumenit legumele)
-migdale rumenite si fulgi de chilli ( pt decor, optional)

MOD DE PREPARARE:
1.Intr-o tigaie incinsa, puneti floretele de broccoli toacate, mazarea, sarea si piperul. Caliti-le 10 minute la foc mic pana ce observati ca incep sa se inmoaie.
2.Pastele le fierbeti intre timp conform instructiunilor de pe ambalaj.
3.Cand legumele sunt gata, adaugati pastele fierte, smantana de cocos,rosiile uscate si caju-ul maruntit bine bine :), lasati aproximativ 7 minute pana ce observati ca sosul devine cremos, dupa care puneti fulgii de drojdie si usturoiul.
4.Le serviti cu migdale rumenite si fulgi de chilli 🙂 si extra un pahar de vin alb rece !
Lasă un comentariu