Incep prin a va spune ca aceasta reteta nu numai ca o sa fie pe placul vostru, ci veti vrea sa o repetati neincetat 🙂
Mai mult de atat, in noua colaborare cu cei de la Sano Vita, puteti introduce codul VEGLIFESTYLE si obtineti automat la cumparaturi 15% reducere.
Daca nu ati incercat pana acum sa faceti si altceva din caju e timpul sa o faceti!
Reteta este simpla si versatila, cu o aroma subtila afumata.
Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru reteta:
– 60g caju crud ( inmuiat in apa fierbinte 30 de minute)
-200 ml apa filtrata
-2 lgt de mustar dijon ( sau alt mustar simplu)
-1 lgt de sare
-1/1.2 lgt de agar agar ( pentru inchegarea compozitiei)
-1 catel de usturoi
-1/2 lgt piper
-2 linguri de ulei de masline
-boia afumata si mix de verdeturi italienesti pentru ornat
MOD DE PREPARARE:
1.Blenduiti toate ingredientele in afara de verdeturile italienesti , agar agar si boiaua afumata timp de 2,3 minute pana ce obtineti o pasta super fina.( am adaugat 50 ml de apa, dar depinde de blender cata apa aveti nevoie)
2.Intr-o craticioara puneti la foc mic cei 200 ml de apa plus pudra de agar agar.Lasati putin sa dea in clocot dupa care adaugati continutul din blender.
Mixati la foc mic intreaga compozitie pana ce o sa observati ca totul devine cremos si putin inchegat.
Compozitia o turnati in formele preferate sau cele pe care le aveti la indemana si le tineti la frigider 1 ora.
Eu am folosit o forma rotunda, din ceramica. Cand branzica este intarita suficient, o scoateti din forma( de preferat sa ungeti forma cu ulei inainte de a turna compozitia) si o dati prin mixul de paprika afumata si verdeturi italienesti.
O serviti cu crackersi, rosii, castraveti, pe bruschete sau in sandwich
Se pastreaza 5-7 zile in frigider 🙂
Sper sa va placa reteta si nu uitati de codul de reducere de 15% pe site-ul Sano Vita.
Pupici
O seara faina!
Adriana
Aura
yummy!!!😍😍😍
Trimis din Yahoo Mail pentru iPhone