Stiu ca suna ciudat, insa aceasta combinatie efectiv m-a cucerit 🙂
Si mi s-a parut super interesanta aroma si textura ei, asa ca am decis sa va scriu reteta, una simpla simpla 🙂
Fasolea nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nimanui, din punctul meu de vedere.
Este bogata in multi nutrienti si aminoacizi necesari unui organism sanatos!
Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru reteta:
500 g fasole fiarta ( puteti folosi si din conserva)
2 lg de pasta de susan
1 lgt de sare
2 lg ulei de masline
1 ceapa taiata subtire
putin sumac
2 catei de usturoi
Toate ingredientele( in afara de ceapa si sumac) se pun in blender sau robot de bucatarie si se mixeaza pana ce obtineti o pasta cremoasa si consistenta.
O sa observati ce aroma intensa ii ofera pasta de susan compozitiei si cat de bine se potrivesc.
Eu am servit cu rosii, ceapa marinata in sumac si multe bruschete 🙂
Sper sa va placa reteta!
O seara frumoasa,
Adriana.
[…] fasole jumbo de la Dried Fruits cred ca se potriveste foarte bine si intr-o reteta de fasole batuta, cu putina ceapa caramelizata si o paine crocanta […]