Ultima mea reteta din campania #ManancResponsabildeSarbatori este aici 🙂 Mi-a facut o deosebita placere sa colaborez cu cei de la alimentespeciale.ro si sper sa ne revedem cu drag si la alte campanii care vor fi in folosul oamenilor.
Trebuie sa ne gandim mereu la starea noastra de bine si la faptul ca suntem ceea ce mancam 🙂 Sper ca v-au placut retetele si sa va bucurati de ele cu cei dragi acum in preajma sarbatorilor.
Astazi va propun o reteta super simpla si delicioasa pe baza de caju care mie personal imi place la nebunie!

Iata de ce ai nevoie pentru reteta :
-70 g de caju crud inmuiat ( de preferat seara si sa fie folosit a doua zi sau 2 ore in apa calduta)
-1 avocado
-1 lgt ulei de cocos Barco ( https://alimentespeciale.ro/barco-ulei-de-cocos-x-1000ml/102611.htm )
-1 lgt oregano uscat
-1/2 lgt busuioc uscat
-1 lgt usturoi granulat
-sare
-sucul de la o 1/2 de lamaie
-2,3 lg de apa rece in functie de blenderul pe care il folositi
Modul de preparare este unul foarte simplu.
Adaugati toate ingredientele intr-un blender si mixati pana ce obtineti o pasta fina si cremoasa.Noi am servit crema cu crackersi din hrisca ( cumparati din comert) si cu rosii cherry cu busuioc.

A fost o incantare pentru simturi si a disparut rapid de pe masa noastra 🙂
Va doresc numai bine si ne auzim curand aici cu noi retete delicioase!
Adriana.
Lasă un comentariu