• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Veg Life

VegLifestyle is the good life

  • Rețete
    • Mic Dejun
    • Aperitive Vegane
    • Supe
    • Feluri de bază
    • Deserturi
    • Bauturi
  • Cele mai cool stiri ale momentului
  • Despre noi
    • Povestea VegLifestyle
    • Colaboratori
  • Contact

Farfalle, doua retete simple, de vara si delicioase!

iulie 29, 2017 by Adriana Iordan Lasă un comentariu

   Am descoperit de curand farfalle integrale si efectiv nu ma pot satura de ele :)Mai jos aveti doua retete simple, rapide si mai mult decat delicioase!

1.FARFALLE CU LEGUME LA TIGAIE

TIMP DE PREPARARE:20 DE MINUTE

INGREDIENTE:(2 portii)

-1 mix de legume congelate (ale mele au cotinut broccoli, cartof, ardei, ceapa)

-200 ml. smantana de ovaz

-150g farfalle integrale

-1 mana de kale

-1 mana de mangold

-2 catei de usturoi

-1/2 leg de patrunjel

-sare, piper dupa gust

-parmesan vegandin caju (optional)

MOD DE PREPARARE:

1.Pastele le fierbeti conform instructiunilor de pe ambalaj.

2.Intr-o tigaie incinsa cu o lingura de ulei caliti legumele 10 minute dupa care adaugati usturoiul si patrunjelul.

3.Cand pastele s-au fiert adaugati-le in tigaie peste legume turnand smantana de ovaz ,sarea si piperul.

4.Amestecati cateva minute si serviti calde :).20170721_143818-01

2.FARFALLE CU SOS DE CAJU SI PATRUNJEL

TIMP DE PREPARARE: 20 DE MINUTE

INGREDIENTE (2 portii):

–150g farfalle integrale

-50g caju crud(inmuiat in apa calda 30 de minute in cazul in care nu il puteti pune cu 12 ore inainte)

-30 ml. apa

-1/2 leg patrunjel

-1/2 rosie

-100g tofu afumat

-fulgi de chilli, sare, piper dupa gust

-2 lg de fulgi de drojdie

-50g spanac baby

-150g ciuperci brune

-1 catel de usturoi

MOD DE PREPARARE:

1.Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj

2.Caliti intr-o tigaie incinsa ciupercile tocate marunt,spanacul si bucatile de tofu pentru 4-5 minute pana ce iese apa din ciuperci.

3.Pentru sosul de caju amestecati intr-un blender caju,apa, usturoiul, fulgii de drojdie si condimentele.

4.Turnati pastele in tigaie amestecati si apoi adaugati si sosul de caju. Se servesc calde sau reci 🙂

Sper ca v-au placut retetele si sa le incercati curand 🙂 Va astept pe grupul Veglifestyle Romania  sa discutam despre ce vreti voi!

Weekend frumos tuturor!20170725_145203-01

pixlr (1)

 

Ți-a plăcut? Dă mai departe!

  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide într-o fereastră nouă) Pinterest
  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide într-o fereastră nouă) Facebook
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide într-o fereastră nouă) WhatsApp
  • Dă clic pentru a partaja pe X(Se deschide într-o fereastră nouă) X

Apreciază:

Apreciază Încarc...

S-ar putea să îți placă și:

Din categoria: Feluri de bază Etichete: cemanancaveganii, delicioase, farfalle, gustoase, retete, simple, vegane

Articol anterior: « Batoane cu cereale , afine si migdale
Articolul urmator: Smoothie CocoMango »

Reader Interactions

Lasă un comentariuAnulează răspunsul

Bara principală

Urmărește-mă și aici

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Postari recente

  • KIKO MILANO își extinde amprenta în România cu un nou Pop-Up Store în AFI Cotroceni
  • Noul meu duo favorit – Sereskin Hydrate și Serum Glow: Hidratare și Luminozitate Vizibilă
  • Clubul Calatorului by Corina Turcuman — calatoriile nu mai sunt un lux, ci un stil de viata
  • Puterea Trecutului – Cum ne putem reorganiza viața și recăpăta echilibrul interior
  • Bergenbier Fara Alcool devine sponsor oficial al Federatiei Romane de Ciclism pentru urmatorii trei ani

Footer

Nu rata știrile VegLifestyle!

KIKO MILANO își extinde amprenta în România cu un nou Pop-Up Store în AFI Cotroceni

Noul meu duo favorit – Sereskin Hydrate și Serum Glow: Hidratare și Luminozitate Vizibilă

Clubul Calatorului by Corina Turcuman — calatoriile nu mai sunt un lux, ci un stil de viata

Puterea Trecutului – Cum ne putem reorganiza viața și recăpăta echilibrul interior

Bergenbier Fara Alcool devine sponsor oficial al Federatiei Romane de Ciclism pentru urmatorii trei ani

Noutăți din rutina mea de skin care- serul cu Vitamina C & plasturii cu Aur24K de la BetterSkin

 

Drepturi de autor

Toate articolele (text, reţetă)  și fotografiile care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului VegLifestyle.ro. Copierea și diseminarea acestora pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți, etc.), în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Categorii

Arhive

Copyright VegLifestyle © 2025 · Website realizat de Artisan Web

%d