Am descoperit de curand farfalle integrale si efectiv nu ma pot satura de ele :)Mai jos aveti doua retete simple, rapide si mai mult decat delicioase!
1.FARFALLE CU LEGUME LA TIGAIE
TIMP DE PREPARARE:20 DE MINUTE
INGREDIENTE:(2 portii)
-1 mix de legume congelate (ale mele au cotinut broccoli, cartof, ardei, ceapa)
-200 ml. smantana de ovaz
-150g farfalle integrale
-1 mana de kale
-1 mana de mangold
-2 catei de usturoi
-1/2 leg de patrunjel
-sare, piper dupa gust
-parmesan vegandin caju (optional)
MOD DE PREPARARE:
1.Pastele le fierbeti conform instructiunilor de pe ambalaj.
2.Intr-o tigaie incinsa cu o lingura de ulei caliti legumele 10 minute dupa care adaugati usturoiul si patrunjelul.
3.Cand pastele s-au fiert adaugati-le in tigaie peste legume turnand smantana de ovaz ,sarea si piperul.
4.Amestecati cateva minute si serviti calde :).
2.FARFALLE CU SOS DE CAJU SI PATRUNJEL
TIMP DE PREPARARE: 20 DE MINUTE
INGREDIENTE (2 portii):
–150g farfalle integrale
-50g caju crud(inmuiat in apa calda 30 de minute in cazul in care nu il puteti pune cu 12 ore inainte)
-30 ml. apa
-1/2 leg patrunjel
-1/2 rosie
-100g tofu afumat
-fulgi de chilli, sare, piper dupa gust
-2 lg de fulgi de drojdie
-50g spanac baby
-150g ciuperci brune
-1 catel de usturoi
MOD DE PREPARARE:
1.Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj
2.Caliti intr-o tigaie incinsa ciupercile tocate marunt,spanacul si bucatile de tofu pentru 4-5 minute pana ce iese apa din ciuperci.
3.Pentru sosul de caju amestecati intr-un blender caju,apa, usturoiul, fulgii de drojdie si condimentele.
4.Turnati pastele in tigaie amestecati si apoi adaugati si sosul de caju. Se servesc calde sau reci 🙂
Sper ca v-au placut retetele si sa le incercati curand 🙂 Va astept pe grupul Veglifestyle Romania sa discutam despre ce vreti voi!
Weekend frumos tuturor!
Lasă un comentariu