M-am gandit sa prepar aceasta salata “vitamina” in momentul in care imi doresc sa mananc mai multe legume si fibre la o singura masa :)Multitudinea de culori si mirosuri intotdeauna ne-a facut sa savuram cu pofta orice fel de mancare 🙂 Avocado ofera retetei textura si o cremozitate incredibila 🙂 Se prepapra rapid si e excelenta atat pentru pranz cat si pentru cina.
Iata reteta mea:
2 PORTII
TIMP DE PREPARARE:20 MINUTE
INGREDIENTE:
100g orez fiert (eu am folosit brun)
1 cartof dulce copt
100g fasole fiarta (am folosit alba, puteti folosi ce fasole doriti)
1 avocado
4-5 frunze de varza kale
1/2 ardei rosu
200g ciuperci calite
1 lgt ulei masline (pentru calirea ciupercilor)
sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
1.Dupa ce ati fiert orezul si fasolea (eu de obicei fierb mai multa fasole si o pastrez la frigider in caserola), coaceti un cartof dulce si caliti ciupercile in tigaie incinsa pentru 10 minute.
2.Cand toate ingredientele sunt pregatite, amestecati-le pe toate intr-un bol .Amestecati pana ce avocado se poate intrepatrunde in celelalte legume si pana obtineti o textura putin cremoasa.
Cand este gata o puteti servi si cu crutoane daca doriti insa eu am preferat fara si m-am bucurat de aroma mixului de legume:)Sper sa va placa reteta si sa o savurati cu cei dragi 🙂
Si nu uitati: vitaminele si fibrele sunt importante 🙂
Zi minunata!
Adriana
Mira Metzler
Reteța e apetisantă 🙂 Nu mi-e clar cu cartoful dulce, să îl coc doar pe el, așa singur? Pare o risipă de curent/gaz. Nu merge și fiert?
veglifestylesite
Buna Mira 🙂 multumesc din suflet!da poti fierbe 20 minute cartoful:)merge si asa foarte bine!o zi minunata!