• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Veg Life

VegLifestyle is the good life

  • Rețete
    • Mic Dejun
    • Aperitive Vegane
    • Supe
    • Feluri de bază
    • Deserturi
    • Bauturi
  • Cele mai cool stiri ale momentului
  • Despre noi
    • Povestea VegLifestyle
    • Colaboratori
  • Contact

Quiche cu ciuperci si rosii uscate

decembrie 13, 2016 by Adriana Iordan Lasă un comentariu

        Ador tarta quiche! Mi se pare un preparat complex, delicios si care poate fi savurat si dimineata.Se spune ca aceasta tarta a aparut in Franta in anul 1605 si era un preparat extrem de cunoscut si apreciat in randul locuitorilor.

       Bineinteles, eu am adaptat reteta si am veganizat-o :)asa ca o putem savura oricand!Iata aici reteta:

4-6 Portii

Timp de preparare:60 minute20161204_151102-01-1

INGREDIENTE:

1.Blat:

3 cartofi medii razuiti(pe razatoarea mare)  si storsi de apa

1lg ulei masline

sare si piper dupa gust

2.Umplutura:

100g broccoli

200g ciuperci

100g praz

25g rosii uscate

1 pachet silken tofu(300G)

3 lg fulgi de drojdie

100g fasole batuta

1 lgt sare neagra

piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:

1.Preincalziti cuptorul la treapta 5 (200C).

2.Pregatiti o forma de copt rotunda (diametru 23 cm,sau alt model) si tapetati-o cu hartie de copt unsa cu putin ulei.Aranjati cartofii razuiti si ridicati putin blatul inspre peretii tavii.Ungeti-i cu putin ulei si presarati saresi piper dupa gust.Lasati totul la cuptor 25-30 minute in functie de cuptor.

3.Cat timp blatul se coace pregatiti legumele.Taiati si caliti toate legumele intr-o tigaie pentru aproximativ 10-12 minute( broccoli nu trebuie sa fie gatit total, se va coace si in cuptor).Dupa ce legumele sunt gata, lasati-le deoparte.

4.Intr-un blender adaugati tofu silken, fasolea batuta, sarea neagra, piperul  si fulgii de drojdie.Mixati totul pana obtineti  o textura cremoasa.

5.Intr-un bol amestecati legumele calite cu crema obtinuta iar cand blatul este gata turnati compozitia peste acesta , reduceti temperatura cuptorului la treapta 4(180C) si coaceti pentru inca 35-40 minute pana ce  obtineti o culoare rumenita.

La final o sa obtineti un quiche deosebit pe care il puteti savura cu familia sau prietenii vostri 🙂

Pofta buna si astept parerile voastre 🙂

Ți-a plăcut? Dă mai departe!

  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide într-o fereastră nouă) Pinterest
  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide într-o fereastră nouă) Facebook
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide într-o fereastră nouă) WhatsApp
  • Dă clic pentru a partaja pe X(Se deschide într-o fereastră nouă) X

Apreciază:

Apreciază Încarc...

S-ar putea să îți placă și:

Din categoria: Feluri de bază

Articol anterior: « Tort “Snickers”
Articolul urmator: Pizza de post, vegana cu legume si tofu afumat »

Reader Interactions

Comentarii

  1. Vegantina

    februarie 16, 2017 la ora 2:27 pm

    Suna tare bine. Voi incerca si eu reteta 😊

    Răspunde
    • veglifestylesite

      februarie 17, 2017 la ora 9:16 am

      Ma bucur foarte mult sa aud asta 😀😀 zi minunata!

      Răspunde

Lasă un comentariuAnulează răspunsul

Bara principală

Urmărește-mă și aici

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Postari recente

  • KIKO MILANO își extinde amprenta în România cu un nou Pop-Up Store în AFI Cotroceni
  • Noul meu duo favorit – Sereskin Hydrate și Serum Glow: Hidratare și Luminozitate Vizibilă
  • Clubul Calatorului by Corina Turcuman — calatoriile nu mai sunt un lux, ci un stil de viata
  • Puterea Trecutului – Cum ne putem reorganiza viața și recăpăta echilibrul interior
  • Bergenbier Fara Alcool devine sponsor oficial al Federatiei Romane de Ciclism pentru urmatorii trei ani

Footer

Nu rata știrile VegLifestyle!

KIKO MILANO își extinde amprenta în România cu un nou Pop-Up Store în AFI Cotroceni

Noul meu duo favorit – Sereskin Hydrate și Serum Glow: Hidratare și Luminozitate Vizibilă

Clubul Calatorului by Corina Turcuman — calatoriile nu mai sunt un lux, ci un stil de viata

Puterea Trecutului – Cum ne putem reorganiza viața și recăpăta echilibrul interior

Bergenbier Fara Alcool devine sponsor oficial al Federatiei Romane de Ciclism pentru urmatorii trei ani

Noutăți din rutina mea de skin care- serul cu Vitamina C & plasturii cu Aur24K de la BetterSkin

 

Drepturi de autor

Toate articolele (text, reţetă)  și fotografiile care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului VegLifestyle.ro. Copierea și diseminarea acestora pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți, etc.), în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Categorii

Arhive

Copyright VegLifestyle © 2025 · Website realizat de Artisan Web

%d