• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Veg Life

VegLifestyle is the good life

  • Rețete
    • Mic Dejun
    • Aperitive Vegane
    • Supe
    • Feluri de bază
    • Deserturi
    • Bauturi
  • Cele mai cool stiri ale momentului
  • Despre noi
    • Povestea VegLifestyle
    • Colaboratori
  • Contact

Tort “Snickers”

decembrie 11, 2016 by Adriana Iordan Lasă un comentariu

 As putea spune ca iubesc prajiturile insa aceasta reteta de tort e ideala pentru Craciun, Anul Nou, zi de nastere sau pur si simplu pentru acea zi cand iti doresti sa savurezi ceva dulce si bun alaturi de cei dragi 🙂

De aceea exista minunatul Tort “Snickers”. Urmariti reteta aici :

12-14  Portii

Timp de preparare: 60 minute

INGREDIENTE:

Pasul 1. Blat:

250g migdale( facute faina grunjoasa la blender sau puteti cumpara direct faina de migdale)

100g curmale(date la blender pana devin pasta)

25g cacao pudra

25ml.apa

25g ulei de cocos(la temperatura camerei)

-Se amesteca toate ingredientele foarte bine pana se obtine un blat lipicios si se tine la congelator  pana se intareste (intre timp puteti pregati caramelul si crema)

Pasul 2. Caramel:

200g curmale

100ml  apa calda

50g   unt de arahide

10g ulei cocos

-Toate ingredientele se dau la blender pana se obtine o pasta fina iar compozitia se aseaza peste blat si se pune iar la congelator

Pasul 3.Crema:

400g caju

250 ml apa

50ml sirop de artar sau de agave

25g ulei cocos

25g cacao

-Toate ingredientele se dau la blender pana se obtine o pasta cremoasa si se aseaza peste restul compozitiei din congelator.Se lasa intreg tortul  la congelator o ora, apoi se pastreaza in frigider.

Pentru decor se folosesc:

25g arahide coapte

25g cacao nibs 

Cu siguranta nu veti da gres cu acest minunat tort 🙂 Ma puteti tagui in pozele voastre:) #veglifestyle #adrianaiordan 🙂 Abia astept sa il incercati !

Ți-a plăcut? Dă mai departe!

  • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide într-o fereastră nouă) Pinterest
  • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide într-o fereastră nouă) Facebook
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide într-o fereastră nouă) WhatsApp
  • Dă clic pentru a partaja pe X(Se deschide într-o fereastră nouă) X

Apreciază:

Apreciază Încarc...

S-ar putea să îți placă și:

Din categoria: Deserturi

Articol anterior: « Gogosi la cuptor
Articolul urmator: Quiche cu ciuperci si rosii uscate »

Reader Interactions

Comentarii

  1. Cori Rai

    decembrie 13, 2016 la ora 10:29 am

    Buna! Ce diametru are blatul ? Pentru cate persoane este reteta? Multumesc

    Răspunde
    • veglifestylesite

      decembrie 13, 2016 la ora 1:52 pm

      Hello 🙂 25 cm. si din aceasta compozitie ies aproximativ 12-14 portii 🙂 Sa imi spui cum ti-a iesit 🙂 <3

      Răspunde
  2. Gratiela

    ianuarie 31, 2017 la ora 8:58 am

    Buna Adriana,
    Vreau sa fac acest tort super mega aratos si delicios,cred, surpriza cuiva drag. O sa il fac in weekend si as avea nevoie sa imi spui te rog daca caju si curmalele se hidrateaza inainte si daca pot inlocui siropul cu miere? Multumesc frumos, zi superba! 🙂

    Răspunde
    • veglifestylesite

      ianuarie 31, 2017 la ora 11:59 am

      Buna Gratiela,
      Eu nu am hidratat caju si nici curmalele deoarece am un blender destul de puternic😀😀dar le poti hidrata, desigur!poti folosi si miere ;)eu nu folosesc miere deloc in preparate :)te pup si zi minunata!

      Răspunde
  3. Muresan liliana

    septembrie 13, 2017 la ora 6:58 pm

    Buna!Mi-as doriii sa fac și eu o așa minunăție de tort,dar ma retine ceva.Daca poți sa ma lămurești,ți-as fi foarte recunoscătoare.In rețeta ta,se amesteca fructele uscate cu migdalele,și eu știu ca fructele nu se combina cu nimic.Multumesc

    Răspunde
    • veglifestylesite

      septembrie 14, 2017 la ora 11:10 am

      Multumesc 🙂 daca te referi la curmale..este prima oara cand aud asta …curmalele sunt foarte recomandate alaturi de nuci si alte seminte..cam asa se fac toate deserturile raw.atentie la sursele dupa care te ghidezi 🙂 spor la gatit!

      Răspunde

Lasă un comentariuAnulează răspunsul

Bara principală

Urmărește-mă și aici

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Postari recente

  • Experiența mea cu CurcuSol™ – un mic ritual pentru zile mai ușoare
  • Pielea mea s-a răsfățat cu produsele Tree Hut: exfoliere cu Vanilla Shea Sugar Scrub și hidratare tropicală cu Pineapple Body Butter
  • Cum mi-a simplificat viața MioMat – aparatul care face lapte vegetal la un singur buton
  • COLECȚIA KIKO MILANO x CANDY CRUSH®: O EXPLOZIE DE DISTRACȚIE
  • Glacē™ – Inovația estetică a anului 2025, disponibilă în România exclusiv în clinica Dr. Dana Miricioiu

Footer

Nu rata știrile VegLifestyle!

Experiența mea cu CurcuSol™ – un mic ritual pentru zile mai ușoare

Pielea mea s-a răsfățat cu produsele Tree Hut: exfoliere cu Vanilla Shea Sugar Scrub și hidratare tropicală cu Pineapple Body Butter

Cum mi-a simplificat viața MioMat – aparatul care face lapte vegetal la un singur buton

COLECȚIA KIKO MILANO x CANDY CRUSH®: O EXPLOZIE DE DISTRACȚIE

Glacē™ – Inovația estetică a anului 2025, disponibilă în România exclusiv în clinica Dr. Dana Miricioiu

Fiecare pas contează, fiecare gest inspiră – ParkLake susține educația prin mișcare și solidaritate

 

Drepturi de autor

Toate articolele (text, reţetă)  și fotografiile care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului VegLifestyle.ro. Copierea și diseminarea acestora pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți, etc.), în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Categorii

Arhive

Copyright VegLifestyle © 2025 · Website realizat de Artisan Web

%d