Ador mancarea mexicana! Imi place atat de mult incat as pune un pic de iute peste tot :).Reteta aceasta este simpla dar plina de vitamine si nutrienti necesari pentru organismul nostru.
Sper sa o incercati! este ideala pentru zilele racoroase de iarna 🙂
2-4 portii
Timp de preparare:30 minute
INGREDIENTE:
400g fasole fiarta( la alegere: alba, neagra, rosie, pinto)
100g porumb congelat
300g rosii pasatta sau sos de rosii
1 cartof dulce fiert in prealabil ( puteti folosi si cartof normal)
1 ceapa rosie
1 ardei rosu
1/2 ardei iute verde
1 mana de varza kale sau spanac (optional)
1 leg. patrunjel
4 catei usturoi
1 lgt ulei masline
1/2 lgt chilli chipotle ( sau chilli normal)
1/2 lgt combru uscat
1/2 lgt rozmarin uscat
Pentru ornat: 1 avocado
ceapa verde
MOD DE PREPARARE:
1.Caliti intr-o tigaie ceapa rosie si usturoiul pentru 5 minute.
2.Adaugati ardeiul verde,ardeiul rosu si porumbul congelat si mixati totul foarte bine.
3.Adaugati fasolea, cartoful dulce si restul ingredientelor si amestecati pana ce se intalnesc toate aromele 🙂
4.Lasati totul la racit si adaugati deasupra ceapa verde tocata marunt si bucatele de avocado.
Eu am servit fasolea chilli cu salata de castraveti murati si un soc foarte bun de aronia <3
Lasă un comentariu