Cu totii ne dorim sa mancam de fiecare data preparate sanatoase si usor de gatit, nu-i asa?
Iar cand timpul este limitat, parca nu prea avem atat de mult chef sa stam prin bucatarie!
Azi va propun o masa super rapida, gustoasa si sanatoasa! Naut crocant cu legume la tigaie 🙂

Mie imi place tareeeee mult combinatia aceasta, iar nautul crocant este atat de versatil si usor de folosit in multe preparate !
Iata de ce ingrediente aveti nevoie:
– 1 conserva naut ( eu folosesc nautul SUNFOOD)
-1 mix de legume congelate (broccoli, conopida si morcov)
-20 g caju
-2 lg ulei de susan (sau de masline)
-40 ml de apa filtrata
-condimente : sare, fulgi de chilli, seminte de susan, boia afumata, verdeturi italienesti

MOD DE PREPARARE:
- Fierbeti legumele in apa care a dat in clocot 5 minute.
- In tigaie incinsa cu uleiul de susan, adaugati nautul si caju dupa care puneti peste ele condimentele (boia afumata, sare, verdeturi italienesti)
- Caliti-le 7-8 minute pana ce observati ca devin crocante.
- Puneti legumele peste compozitia de naut si caju si caliti pentru inca 5-6 minute.
- Puteti servi preparatul cu sos de caju, simple sau alaturi de sosul rosu preferat!

Noua ne place foarte mult aceasta reteta, si e potrivita pentru cina sau pranz, usor de realizat si plina de nutrienti!
Ce simplu si delicioasa 💖💖 Trebuie sa o incerc 😁😁
e musai 🙂