Am fost foarteeee ocupata in ultima vreme, insa am decis sa ma intorc la dragostea mea gatitul 🙂 si sa stiti ca incerc sa o fac cat de des pot.
De data asta, vreau sa va prezint o reteta de lapte vegetal care mie imi place tareeee mult anume laptele de caju !

Bineinteles ca in aceasta calatorie m-a sustinut blenderul meu #G21 care imi devine mai drag pe zi ce trece!
In afara faptului ca laptele s-a pregatit instant la #G21 pot sa zic ca i-a oferit si o cremozitate placuta datorita puterii cu care este inzestrat acest blender.
Daca doriti sa vedeti mai multe detalii despre el, o puteti face aici : ( http://bit.ly/2viq6Hs )
Pentru lapte aveti nevoie de :
-100g caju crud ( hidratat inainte macar 3 ore)
-500 ml apa filtrata
-1 lgt extract de vanilie ( va zic imediat cum faceti in casa)
-2 lg de sirop de orez brun( puteti folosi orice alt indulcitor)
-un pic de sare
-optional scortisoara sau nucsoara daca va place gustul 🙂
Il procesati apoi foarte bine la blenderul #G21 si il serviti rece cu putina gheata si cacao 🙂
Mie asa imi place foarteeee mult insa il puteti folosi in smoothie, prajituri sau orice altceva, chiar si in cruste pentru diverse chiftele 🙂

Va spuneam mai sus de esenta de vanilie 🙂 Eu o fac fix asa :
-o pastaie de vanilie curatata de bobite si vodtca cat cuprinde 🙂 daaaa vodtca :))
O lasati apoi intr-un loc intunecat cel putin o luna si dupa o sa obtineti cea mai buna esenta ever 🙂
Daca sunteti la inceput cu gatitul vegan sa stiti ca e necesar sa aveti un blender bun care sa va fie de folos de fiecare data !

Nu ezitati sa imi scrieti daca aveti intrebari referitoare la alegerea unui blender.
Lasă un comentariu