Go Back

Granola simpla

Timp total50 minutes
Porții: 3
Autor: Adriana Iordan

Ingrediente

  • 100 g fulgi de ovaz fara gluten
  • 10 g nuca de cocos
  • 10 g ulei de cocos ( https://www.bioveg.ro/uleiuri-otet/ulei-de-cocos-virgin-200-g.html )
  • 10 g sirop de agave sau artar
  • 50 ml apa filtrata
  • 60 g mix de nuci si seminte ( seminte de in, dovleac, floarea soarelui, nuci, alune de padure, migdale, caju)

Mod de preparare

  • Puneti intr-un castron incapator fulgii de ovaz si nucile.
  • Adaugati uleiul de cocos topit si amestecati
  • Dizolvati siropul de agave in apa si adaugati peste celelalte ingrediente.
  • Amestecati toate ingredientele, dupa care coaceti in cuptorul preincalzit la 120C/ treapta 1/2 aprox. 45 de minute ( verificati si intoarceti compozitia la fiecare 15 minute)

1 portie inseamna 30g de granola + 100 ml lapte sau 50g iaurt vegetal +1 banana mica =350 calorii