Go Back

Cous Cous cu legume coapte

Porții: 2
Autor: Adriana Iordan

Ingrediente

  • 100 g cous cous
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 vanata mica de preferat
  • 1/2 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 2 lg otel balsamic
  • 1 lgt ulei
  • sare ( dupa gust) de preferat fara :)
  • 1 lgt mix de legume uscate

Mod de preparare

  • Preincalziti cuptorul la 200C ( treapta 5).
  • Tocati legumele cubulete si adaugati-le intr-o tava incapatoare impreuna cu uleiul si otetul balsamic.
  • Coaceti legumele aproximativ 40 de minute ( amestecati-le dupa 20 minute).
  • Intr-un castron adaugati cous cous-ul si 200 ml de apa fierbinte in care ati pus 1 lingurita de mix de legume uscate. Lasati aproximativ 5 minute pana cand toata apa este absorbita.

1 portie/ 250 calorii