Go Back

Batoane cu budinca si ciocolata

Gătire30 minutes
Porții: 2
Autor: Adriana Iordan

Ingrediente

Ingrediente pentru crema

  • 100 g praf de budinca de vanilie
  • 10 g zahar pudra
  • 125 g bautura vegetala de soia
  • 1 praf de turmeric

Ingrediente pentru glazura

  • 30 g ciocolata neagra
  • 10 g unt vegetal
  • 10 g nuci macinate pentru toping

Ingrediente pentru blat

  • 20 g ciocolata
  • 20 g unt topit
  • 40 g biscuiti digestivi
  • 10 g fulgi de cocos

Mod de preparare

  • BLAT
    Se topeste ciocolata impreuna cu untul, apoi se adauga peste biscuitii macinati si fulgii de cocos.
  • Amestecam bine.
  • Compozitia se adauga intr-o forma de dimensiunile 10X10cm sau ceva similar si se preseaza bine.
  • Se lasa la frigider minim 30 de minute.
  • CREMA
    Se prepara crema de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj, se adauga in forma peste blatul racit si se lasa minim 30 de minute la frigider.
  • GLAZURA
    Se topesc pe aragaz la foc mic ciocolata si untul.
  • Compozitia se adauga peste crema de vanilie si pe deasupra se presara nucile maruntite.
  • Lasati toata compozitia minim o ora la frigider.