Go Back

Supa de fasole cu legume si turmeric

Timp total30 mins
Porții: 2
Autor: Adriana Iordan

Ingrediente

  • 250 g fasole alba jumbo de la Dried Fruits
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 1 lg mix de legume uscate Dried Fruits
  • 2 cuburi pentru supa Dried Fruits
  • 1 lg pasta de tomate
  • 1.5 litri apa filtrata
  • 1/2 leg patrunjel & ceapa verde
  • 1 lgt ulei de floarea soarelui
  • 1 pastarnac
  • 1/2 radacina de telina
  • 4 cartofi albi
  • 1 lgt turmeric pudra

Mod de preparare

  • Inainte de toate, puneti fasolea la inmuiat 8 ore si apoi o fierbeti aproximativ o ora si jumatate. Eu asa procedez de fiecare data cand doresc sa fac o supa cu fasole.
  • Curatati si spalati legumele. Tocati-le apoi sub forma de cubulete si caliti-le intr-o oala cu lingurita de ulei pentru cateva minute.
  • Cand observati ca legumele s-au rumenit, adaugati apa, mixul de legume uscate, bulionul si cuburile pentru supa.
  • Fierbeti compozitia 30 de minute la foc mediu.
  • Eu intotdeauna adaug la final boabele de fasole deja fiarta :)
  • Serviti cu ceapa rosie, paine taraneasca si ardei iute.