Go Back

Supa crema de linte rosie

Timp total30 minutes
Porții: 3
Autor: Adriana Iordan

Ingrediente

  • 200 g linte rosie
  • 1 lgt ulei
  • 1 morcov mediu
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 buc usturoi
  • 1/2 lgt oregano
  • 1/2 lgt chimion
  • 10 g mix legume uscate cu sare
  • 1250 ml apa filtrata

Mod de preparare

  • Incalziti uleiul la foc mic intr-o cratita mai inalta.
  • Caliti legumele taiate cubulete 1-2 minute, adaugati oregano si chimion si amestecati maxim 1 minut.
  • Adaugati apa, lintea si mixul de sare cu legume uscate.
  • Dupa ce apa incepe sa clocoteasca, fierbeti 15 minute.
  • Lasati compozitia la racit minim 30 de minute dupa care blenduiti compozitia 1-2 minute.

1 portie / 300 calorii