Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Supa crema de linte rosie
Timp total
30
minutes
mins
Porții:
3
Autor:
Adriana Iordan
Ingrediente
200
g
linte rosie
1
lgt
ulei
1
morcov mediu
1/2
ceapa alba
1 buc
usturoi
1/2
lgt
oregano
1/2
lgt
chimion
10
g
mix legume uscate cu sare
1250
ml
apa filtrata
Mod de preparare
Incalziti uleiul la foc mic intr-o cratita mai inalta.
Caliti legumele taiate cubulete 1-2 minute, adaugati oregano si chimion si amestecati maxim 1 minut.
Adaugati apa, lintea si mixul de sare cu legume uscate.
Dupa ce apa incepe sa clocoteasca, fierbeti 15 minute.
Lasati compozitia la racit minim 30 de minute dupa care blenduiti compozitia 1-2 minute.
1 portie / 300 calorii